Home / Tech / Az AC Schnitzer a BMW-k úri szabója?

Az AC Schnitzer a BMW-k úri szabója?

Jogosnak tűnik a kérdés, hiszen az AC Schnitzer a legütősebb tuningokat gyártja kedvenc gépjármű márkánkhoz. Sokan ellenzik a tuningolást, de azzal nem árt tisztában lenni, hogy egy tuningolt BMW-ben teljesen más életérzés tölti el az embert. Természetesen sokan úgy érzik, hogy e nélkül is teljesen jó nekik az autó, de azért ha egyszer is lehetőségük nyílna megtapasztalni milyen beülni és vezetni egy AC Schnitzer tuningal rendelkező kocsit, akkor biztosan megváltozna a véleményük.

Mit érdemes tudni az AC Schnitzer tuningról?

Az AC Schnitzer a világon talán a legkeresettebb BMW tuning márka, amely már 25 éve foglalkozik az autók átépítésével. Ma már az összes BMW-hez kifejlesztették a tuning programokat, amelyek már nagyon sok boldog BMW tulajdonost nap, mint nap elkápráztatnak. Az aacheni székhelyű cég a külső optikai átalakításokkal, a belső tér dekorálásával és természetesen a motor teljesítményének növelésével hódít a piacon. Ezen felül foglalkoznak még a kipufogók átalakításával, a futómű tuningal és még az egyedi felnik is szerepelnek a repertoárjukban. Az utcai BMW-k ezáltal versenypályákon is bátran megmérettethetik magukat, mégpedig úgy, hogy közben a hétköznapi használatra is tökéletesen alkalmasak maradnak. A neves márka minden egyes BMW-nek egy különleges stílusjegyet ad, amely nagyon sportos karakterrel ruház fel minden egyes típust.

AC Schnitzer tuning az 5-ös BMW-hez

A legújabb tuning friss kerékgarnitúrát, motorizmosítást és sportkipufogó rendszert rejt. Egyedi toldat és terelőlap került a lökhárítóra, küszöbidomokkal és hátsó diffúzorral is ellátták az 5-ös BMW-t. A kombi kivitel hátsó szárnyat kapott, míg a limuzin kivitel tető. és hátsó légterelőket. 19 vagy 20 hüvelykes kerekekből válogathatnak az érdeklődők, amelyek egy vagy akár kétszéles abroncsokat jelentenek. Az új 5-ös modellekhez jelenleg ültetőrugókat kérhetünk, illetve később mg érkezik egy ütős sport felfüggesztés is. A kabin sem maradhat ki az átalakulásból, hiszen új velúr szőnyegeket és alumínium pedálszetteket terveztek. Láthatjuk, hogy az AC Schnitzer megint kitett magáért és újra meg újra eltudja bűvölni újításaival a BMW tulajdonosokat.

Check Also

A Genfi Autószalonon leplezték le az új XC60 Volvo-t

Az új XC60 egy különleges szabadidőjármű, amely már 3 új vezetőtámogató funkcióval is bír. Ezek …