Home / Ingatlan / Építőanyag és gépi földmunka egy helyen? Igen.

Építőanyag és gépi földmunka egy helyen? Igen.

Budapesten nem sok olyan vállalkozást ismerünk, ahol a hagyományos és korszerű építőanyagok mellett még gépi földmunkát is megrendelhetünk. Természetesen a széles termékválaszték mellett az udvarias kiszolgálás sem maradhat el. A gyors és barátságos kiszolgálás mellé kompetitív árak dukálnak minden érdeklődőnek. A helyszínen szinte mindent megvásárolhatunk, ami egy építkezéshez szükséges. A megfizethető árak és a kényelmes vásárlási lehetőség egyre többeket vonz.

Egy különleges tüzép Budapest 3. kerületében

Budapesten a 3. kerületben található meg az óbudai tüzép telep, amely már évek óta áll az ügyfelek rendelkezésére. A Békás Épker Kft. fa anyagokat, cement és mész anyagokat, beton termékeket, alapozókat, adalékokat, fóliákat és papírokat, habarcsokat, vakolatokat és ragasztókat, horganyzott és ömlesztett termékeket is kínál a vásárlóknak. A cég neves gyártókkal áll kapcsolatba, és szerzi be az építkezésekhez szükséges alapanyagokat. Bramac, Isover, Rigips, Nikecell, Leier, csak gy pár név a neves beszállítók közül. Szükség esetén, a helyszínen a gépi földmunkát is meg lehet rendelni, amely a vállalkozás egyik fő tevékenysége. Alapásáshoz, tereprendezéshez és épületbontásokhoz is kínálnak megoldásokat.

Miért fontos a megbízható partner?

Ide mindenkinek érdemes benéznie, aki éppen egy építkezés előtt áll vagy a kellős közepén tart és várja, hogy leszállítsák a megrendelt termékeket, amelyek valahogy nem akarnak megérkezni. A késői szállítás minden esetben az építkezéseken dolgozókat hátráltatja, ezért nagyon fontos, hogy a tüzép kiválasztásakor egy megbízható partnerre tegyünk szert. Az óbudai tüzép telep már több éve töretlenül szolgálja ki az ügyfeleket, gondosan ügyelve a határidőkre. Nagyon sok idegeskedéstől kímélhetjük meg magunkat, mint építtetőként, mint építkezőként vagy akár vállalkozóként. Egyetlen egy építkezést sem lehet határidőre befejezni, ha a szükséges alapanyagok folyamatosan késnek. Az építkezéseknél a legfontosabb szempont a határidők betartása. A telepen számtalan építőiparban használatos anyag elérhető akár azonnal is, ezért nem érdemes több helyről beszerezni ezeket. Az ömlesztett termékeket itt akár nagyobb tételben is megvásárolhatjuk, amelynek elszállításában is segítenek. Mindenképpen érdemes a tüzépen egy látogatást tenni, ha építkezés előtt állunk. A kollégák mindenben szívesen segítenek és a szükséges árajánlatokat is elkészítik.

 

 

Check Also

Online fizetés kártyával – Elengedhetetlen minden webshopnál

A webes vásárlás minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tart számot. Már a pandémia időszakában is bebizonyosodott, …