Home / Egyéb / Budapesti albérlet portfólió – Professional Premium Property Zrt. vélemények és tapasztalatok

Budapesti albérlet portfólió – Professional Premium Property Zrt. vélemények és tapasztalatok

Beszámoló a Professional Premium Property Zrt működéséről

Professional Premium Property Zrt. néven 2017-ben alakultunk azzal a kimondott céllal, hogy elsőrangú, megbízható, prémium albérleteket kínáljunk Budapesten. A PPP Zrt.-ben saját ingatlan portfóliót építettünk ki, nem mások lakását, szobáit kínáljuk bérlésre – ennek következtében a bérbeadásra szánt ingatlanainkat kifejezetten a fiatalabb generációk számára újítottuk fel és bútoroztuk be.

Az elmúlt két év során számos albérlő tett szert pozitív tapasztalatokra a Professional Premium Property Zrt. szolgáltatásai kapcsán, hiszen olyan lakást vagy szobát bérelhettek ki nálunk, amely minden igényüket kielégítette.

A PPP Zrt.-nél a profi albérlet szolgáltatás lényege: csak a tökéletes vélemény elfogadható

Az elsődleges célunk az volt, hogy új szintre emeljük az albérlet kiadást. Ügyfél élményt és pozitív véleményeket generáló, rugalmas hozzáállással, átlátható és megbízható szolgáltatást nyújtunk az első perctől kezdve, hogy aki tőlünk bérel ki lakást vagy szobát, garantáltan azt kapja, amit igényel, olyan áron, amit meg is tud fizetni.

A portfóliónkban 2019 végén 15 ingatlan szerepelt, elsősorban Budapest belső kerületeiben, amelyeket kulcsra kész állapotban kínálunk bérlésre, kiszámítható, korrekt feltételekkel, mindenfajta rejtett költségektől vagy hibáktól mentesen.

A PPP Zrt. többet nyújt a vetélytársainál a kiadó szobáival és lakásaival

Az ügyfeleink véleménye és tapasztalata is megerősíti, hogy működik az ügyfélcentrikus hozzáállás, hiszen az ingatlanaink képei mind az aktuális, tényleges helyzetet mutatják be. Ami adatok a kiadó szobáinknál és lakásainknál szerepelnek, azok garantáltan valós számok, ahogy a gépesítés vagy a bútorzat esetében is minden ügyfelünk megbizonyosodhatott róla, hogy, képletesen szólva, egy kiskanál különbség sincs.

Nálunk az érdeklődők pontosan azt találják, ami a honlapunkon szerepel. Nem érheti olyan meglepetés, mint más oldalak esetében, hogy a figyelemfelkeltő, csábító képekről kiderül, csupán illusztrációi voltak lepukkant, hiányos lakásoknak. A bútorok is újak, minőségi darabok – a PPP Zrt. lakásai esetében aligha kell attól tartani, hogy a nagymamától megörökölt szocreál, dohos lapbútorok és elnyűtt, foltos ágymatrac fogadja a bérlőt!

A PPP Zrt. számlával adja ki albérleteit

A számlázás, illetve szerződéskötés mindkét felet védi. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink átlátható, kölcsönös védelmet biztosító szerződést írjanak alá, és minden kiadásukról számlát kapjanak. Ezt egyfelől el tudják számolni költségként, vagy, ha egyetemi tanulmányaikat folytatják, kérhetnek utána lakhatási támogatást!

Ami ugyancsak szimpatikus volt eddig is ügyfeleinknek, az a társbérlet rendezése. Nálunk nem fordulhat elő olyan, hogy valamelyik társbérlő egyszer csak elköltözik, és a közös költség és rezsi kiadás hirtelen megugrik a többi albérlő számára!

A Professional Premium Property Zrt.-nél ugyanis közös albérlet esetén, amikor szobát bérelnek, minden ügyfelünk önálló albérlőnek minősül, azaz a fix bérleti- és rezsidíj nem emelkedhet meg akkor sem, ha valamelyik társbérlője felmondja a szolgáltatást.

Ha prémium színvonalú, mégis megfizethető albérletet szeretne kiszámítható feltételekkel, megfelelően tapasztalt bérbeadóval, vegye fel velünk a kapcsolatot itt, és akár már pár napon belül lakhatáshoz is juthat!