Home / Egyéb / Milyen kabátot érdemes választani egy vállalkozó kismamának?

Milyen kabátot érdemes választani egy vállalkozó kismamának?

A gyermekvállalás időpontjának megválasztása gyakran állítja kihívás elé a nőket. Sokan vannak, akik vállalkozóként igyekeznek saját útjukat egyengetni, s ilyenkor bizony megfontolandó, hogy mikor elérkezett az idő. Természetesen az ideális partner sem elhanyagolható szempont, hiszen a pocaklakó érkezésével együtt számos teendő is várható. Minden nehézsége ellenére is érdemes azonban belevágni a dologba, hiszen sokkal többet ad, mint a legtöbben hinnék a kezdetekkor.

A várandósság hónapjaiban hasznos előre gondolkodni. Nem csak a babaszoba kialakítására, vagy az első évek teendőire vonatkozóan igaz ez, hanem az öltözködést illetően is. Nőként egyetlen édesanya sem szeretne elfelejteni létezni, ebben pedig az ideális ruhadarabok kiemelt szerepet játszanak. A baba születésekor, a várandósság idején, vagy az első évben mindenki szembesül a téli öltözködés nehézségeivel. Többféle kismama kabát típus létezik, melyek akár a harmadik trimeszterben és a baba első életévében is kitűnő szolgálatot tesznek. A hordozóhoz is passzoló ruhadarab akár 3in1 megoldásként is szolgálhat a cipzáras betéttel, de a kapucniról a szőrmét is leszedheted.

Ha vállalkozóként az üzleti életben továbbra is szeretnéd megállni a helyed, akkor korántsem mindegy, hogy milyen megjelenéssel rendelkezel a mindennapokban. Nem ritka, hogy nagy pocakkal is szívesen egyeztetsz még ügyfelekkel, vagy néha kiszakadnál a kismama-lét monotonitásából, és vállalkozói teendőiddel foglalkoznál. A kismama szövetkabát akár az apróság érkezését követően is megállja a helyét, és gondoskodik eleganciádról.

Az elegáns és a sportos darabok kedvelői egyaránt megtalálhatják számításukat napjaink kínálatában. A mai kor női már nem szeretnének kizárólag a háztartással és a gyermekneveléssel foglalkozni. A vállalkozói szférában is számos olyan sikeres nő van, akik egyúttal a gyermekvállalás kapcsán is képesek eleget tenni a rájuk háruló feladatoknak. Kompromisszumot kötni ugyan időnkén szükséges, de korántsem biztos, hogy ennek lemondásokkal is társulnia kell. A helyes időbeosztás, a fontossági sorrend felállítása legalább olyan lényeges tényezők, mint az, hogy van-e segítséged azokban az időszakokban, amikor saját teendőiddel foglalkoznál. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nőként lehetséges sikeres üzletasszonynak és meleg otthont biztosító édesanyának is lenni.