Home / Kikapcsolódás / Westworld és A szolgálólány meséje: Az HBO Go bárhol, bármilyen okoseszközön nézhető közönségsikerei

Westworld és A szolgálólány meséje: Az HBO Go bárhol, bármilyen okoseszközön nézhető közönségsikerei

Az HBO GO-n külön bejáratú videotékát kapunk, ahol azt a filmet nézzük meg, amelyiket akarjuk és akkor, amikor akarjuk. Természetesen mindezt HD minőségben, több nyelven vagy felirattal.

Lássuk, hogy melyek voltak a legjobb alkotások mostanság, amelyek megnézettünk az oldalon elérhetőek az oldalon.

A Trónok Harca mindent vitt

A legeslegjobb sorozat, amelyet kedvünkre adagolhatunk túl az HBO GO-n, az természetesen a Trónok Harca. Ki ne várná a következő évadot? Aki még nem hallotta volna rossz hírt: sajnos csak jövőre érkezik a befejezés, de addig is alkalmunk nyílhat az összes eddigi részt megtekinteni HD minőségben.

Mi már nagyon izgulunk, hogy megtudhassuk hogyan is ér majd véget az utolsó csata és vajon végleg elveszik-e az emberiség ebben a fantasy világban vagy sikerül-e majd rávenni az egyéni érdekektől vezérelt népeket, hogy összefogjanak az élőhalott seregekkel szemben.

A második ilyen sikeres csoda a Westworld

A fellázadt klón-robotoknak vajon sikerülni fog elnyerni a szabadságukat ebben az évadban vagy talán túl nagy falatra vállalkoztak? Vajon sikerülni fog fenntartani a vállalatot, anélkül, hogy kitörne a pánik?

Elképesztően izgalmas évad elé nézünk, és rengeteg kérdés van még megválaszolatlanul ebben a rejtélyes sorozatban.

Az ókori britek és a modern szuperhősök egyaránt kedveltek

A Britannia hátborzongatóan izgalmas római birodalom idején játszódó mágikus világa lebilincselő szórakozást nyújt! Vajon életben tudnak-e maradni a római katonák a Kelta Druidák mágiája ellen vagy a betolakodóknak végleg pusztulniuk kell? A jelenlegi évadból kiderül.

A Krypton a Superman filmek előzményeként készül, amely a kryptoni életről és politikai csatározásokról szól. Nagyon nagyok az elvárások ezzel a produkcióval kapcsolatban, hiszen manapság sok hasonló kezdeményezés bukott meg és ezt már megjelenése előtt sikersorozatnak kiáltották ki. Nemsokára meglátjuk!

De ne feledkezzünk meg a Drótról sem. Szintén az HBO saját gyártású produkciójáról van szó. Ez a sorozat Nyugat Baltimore rendőreinek és bűnözőinek harcáról szól. Nagyban feszegeti a klasszikus jó és rossz fogalmát.

Végül, de nem utolsó sorban pedig itt van a Dexter is, ami egyszerűen kihagyhatatlan! Egy sorozat egy etikus sorozatgyilkosról, aki az alapvető morális kérdéseken felülemelkedve csak azokat az embereket öli meg, akik megérdemlik a halált saját tetteik miatt. Elképesztően izgalmas és elgondolkodtató sorozat, rengeteg fordulattal és csavarral.

És akinek ez még mind nem lenne elég, annak szólunk: az HBO GO-n több ezer órányi instant szórakozás várja az egész családot! Mindenképpen megéri az árát befizetni rá!

Mi is az az HBO GO?

Az HBO GO a Time Warner Cable által 2008-ban indított HBO Broadband jogörököse és a Time Warner tulajdona. Hamar kinőtte magát és nem sokkal később Európába is eljutott.

Havonta 400 órányi és 130 különböző féle saját vagy idegen készítésű műsort tesznek közzé forgórendszerben, továbbá különböző gyártású sorozatok is megtekinthetőek rajta. Az online tartalmak díjmentesen letölthetőek.

Az Invitel által is kínált HBO Go szolgáltatás bármilyen, internet csatlakozással rendelkező eszközről is elérhető, még akár Xbox Live-on is megtekinthetjük a filmeket.

Mitől más az HBO GO?

Aki szereti az HBO franchise tartalmait annak érdemes ebbe a szolgáltatásba befektetnie. Az HBO Go ugyanis egy TV Everywhere, vagyis „TV bárhol” szolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy a csatorna filmkínálatát bármely eszközön, bárhol, eredeti és magyar nyelven egyaránt megtekinthessük.

A szolgáltatás nem rég indult Magyarországon és kínálata egyre bővül. Ezt a szolgáltatást eredetileg V.O.D-nak vagyis Video on Demandnak nevezték, azon kis különbséggel, hogy amíg a VoD a megtekintett filmek vagy műsorok után számlázott a nézőnek, addig az HBO GO vagy a Netflix egy fix havi díjért cserébe, egy regisztrációnak végtelen mennyiségű film megtekintését engedélyezi.

A megtekinthető HBO gyártású filmeken és sorozatokon kívül lassacskán megtalálható lesz rajta az összes nagyobb filmes gyártó műsorszolgáltatása is.

Check Also

Te melyik autót választanád egy élményvezetéshez?

Az elmenyvezetes.hu-hoz hasonló oldalak segítségével több legendás autó erejét is letesztelheted egy versenypályán. Lehetőség nyílik több …