Home / Kikapcsolódás / Esküvői helyszín szállással együtt Budapest környékén? Így néz ki egy nap a Fenyőharaszti Kastélyban

Esküvői helyszín szállással együtt Budapest környékén? Így néz ki egy nap a Fenyőharaszti Kastélyban

Esküvő, virágok, napsütés, természetes környezet- egyre többen keresik a felsoroltak ideális elegyét. Az időjárás és a természet közelsége azonban még korántsem elegendő ahhoz, hogy a tökéletes rendezvény megvalósulhasson. Mi mást várna el viszont a mai kor embere, ha nem ez utóbbit a nagy napon? Az ideális esküvői helyszín megtalálása nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen. Vannak hazánknak olyan elképesztő épületei, melyek kiválóan megállják a helyüket akkor is, ha az életben egyedülálló eseményről és annak megszervezéséről van szó.

Nem semmi, hogy milyen látványt nyújt ez az esküvői helyszín. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fővároshoz való közelség sokak számára lényeges. Nem elhanyagolható az sem, hogy a szabadtéri rendezvény mellett milyen belső terek állnak rendelkezésre, és lehetséges-e a vendégek elszállásolása. Ez utóbbi a mai kor embere számára egyre fontosabb. Nem csak az amerikai filmekben látni ilyet, hanem a napjainkban házasulók is találkozhatnak megfelelő megoldással a területen. Gyakran előfordul, hogy távolról érkező rokonok, családtagok gyűlnek össze, és nem rontanák el az estét azzal, hogy hajnalban haza kell indulni. Az őspark szívében megtalálható kastélyszálló lehetőséget kínál arra, hogy a vendégsereg méltó körülmények között legyen elszállásolva, és a másnapi reggeli, ebéd is együtt induljon.

A polgári szertartás akár a fák árnyékában, egyfajta mesebeli környezetet kialakítva történhet meg, és az is garantált, hogy kizárólag a vendégeké és persze a páré lesz a helyszín a rendezvényre. Ez egyre fontosabb a párok számára, hiszen nem szívesen osztoznának más ünneplőkkel az esemény alkalmával. A szakemberek jelentős gyakorlattal a hátuk mögött minden helyzetre fel vannak készülve, és a rendezvényszervezés kapcsán is a legjobb színvonalat biztosítják.

Ha szállással együtt kínált esküvői rendezvényhelyszínt keresel, akkor érdemes a hazai kastélyszállók világában körülnézni. A természet közelsége, a stílusos építészeti megoldások és dekorációk együttesen teremtik meg azt a hangulatot, amire talán mindig is vágytál a nagy nappal kapcsolatban.

Check Also

Te melyik autót választanád egy élményvezetéshez?

Az elmenyvezetes.hu-hoz hasonló oldalak segítségével több legendás autó erejét is letesztelheted egy versenypályán. Lehetőség nyílik több …