Home / Életmód / Mi lehetne nagyobb luxus ápolás a bőrnek, mint az arany?

Mi lehetne nagyobb luxus ápolás a bőrnek, mint az arany?

A Diet Esthetic Gold Essence Arany Arckrém a luxus arcápolás alapja. Akár otthonodban is használhatod a krémet, amely új fényt ad bőrödnek. Az örök élet lehet mítosz, de az öregedő bőr ellen kiválóan alkalmas ez az arany arckrém. Ezt a krémet 40 év felett hölgyeknek kifejezetten ajánlják, hiszen a bőr öregedése ebben a korban kezdődik, amit jobb megelőzni, kordában tartani. Az arany arckrém bármilyen bőrtípusra alkalmazható, hiszen 100 százalékosan cruelty mentes. A részben organikus forrásokból származó arcápoló termék emellett paraben és szulfát mentes is.

A krém a mindennapi használat során hidratálja és regenerálja az arcbőrt és antioxidáns valamint anti-aging hatással rendelkezik. A bőrfelszínt emellett SPF 15 UV védelemmel is ellátja, így nyáron is tökéletesen alkalmazható. A nyári időszakban a nap káros sugarai fokozottan beindítják az öregedési folyamatot és ezt a folyamatot segít megfékezni ez a készítmény. Az UV-B sugaraknak mintegy 93 százalékát képes megszűrni és a bőr károsodása ezáltal nem tud bekövetkezni. A fiatalok is bátran használhatják az arckrémet, hiszen segít a bőrrák kialakulásának megelőzésében is. Nyári időszakban, amikor fokozottan ki van téve bőrünk a napsugárzásnak fontos a krém használata. Az arckrém számtalan természetes összetevőt is tartalmaz, mint például a ricinusolaj, a shea vaj, az aloe vera gél és a kövirózsa-magkivonat. A számos természetes összetevő mellett aranyat is tartalmaz, nem véletlen a megnevezése. Az arany a bőrnek ragyogást és új fényt ad, amely már az első használatkor láthatóvá válik. Már az Ókorban is kedvelték az aranyat, amelyet a női szépségápolásban is használtak.

Naponta többször is érdemes használni az arany krémet, de a legfontosabb, hogy este és reggel mindenképpen kenjük be vele az arcunkat. Minden esetben az arctisztítás után alkalmazzuk, hogy az összetevők felszívódása biztosított legyen. A 40 év feletti érett bőrt csodálatosan üdévé és széppé fogja varázsolni, ha minden nap gondoskodunk használatáról.

Check Also

Minden, amit érdemes tudnod a fizikoterápiával kapcsolatban!

A fizikoterápia tudománya és a kezelés módszertana ha hisszük, ha nem, egészen Hippokratészig nyúlik vissza. …