Home / Életmód / Mi lehetne nagyobb luxus ápolás a bőrnek, mint az arany?

Mi lehetne nagyobb luxus ápolás a bőrnek, mint az arany?

A Diet Esthetic Gold Essence Arany Arckrém a luxus arcápolás alapja. Akár otthonodban is használhatod a krémet, amely új fényt ad bőrödnek. Az örök élet lehet mítosz, de az öregedő bőr ellen kiválóan alkalmas ez az arany arckrém. Ezt a krémet 40 év felett hölgyeknek kifejezetten ajánlják, hiszen a bőr öregedése ebben a korban kezdődik, amit jobb megelőzni, kordában tartani. Az arany arckrém bármilyen bőrtípusra alkalmazható, hiszen 100 százalékosan cruelty mentes. A részben organikus forrásokból származó arcápoló termék emellett paraben és szulfát mentes is.

A krém a mindennapi használat során hidratálja és regenerálja az arcbőrt és antioxidáns valamint anti-aging hatással rendelkezik. A bőrfelszínt emellett SPF 15 UV védelemmel is ellátja, így nyáron is tökéletesen alkalmazható. A nyári időszakban a nap káros sugarai fokozottan beindítják az öregedési folyamatot és ezt a folyamatot segít megfékezni ez a készítmény. Az UV-B sugaraknak mintegy 93 százalékát képes megszűrni és a bőr károsodása ezáltal nem tud bekövetkezni. A fiatalok is bátran használhatják az arckrémet, hiszen segít a bőrrák kialakulásának megelőzésében is. Nyári időszakban, amikor fokozottan ki van téve bőrünk a napsugárzásnak fontos a krém használata. Az arckrém számtalan természetes összetevőt is tartalmaz, mint például a ricinusolaj, a shea vaj, az aloe vera gél és a kövirózsa-magkivonat. A számos természetes összetevő mellett aranyat is tartalmaz, nem véletlen a megnevezése. Az arany a bőrnek ragyogást és új fényt ad, amely már az első használatkor láthatóvá válik. Már az Ókorban is kedvelték az aranyat, amelyet a női szépségápolásban is használtak.

Naponta többször is érdemes használni az arany krémet, de a legfontosabb, hogy este és reggel mindenképpen kenjük be vele az arcunkat. Minden esetben az arctisztítás után alkalmazzuk, hogy az összetevők felszívódása biztosított legyen. A 40 év feletti érett bőrt csodálatosan üdévé és széppé fogja varázsolni, ha minden nap gondoskodunk használatáról.

Check Also

Jegygyűrű viselése az üzleti életben? Komoly előnyei is lehetnek!

Ha egy nő az üzleti életben akar érvényesülni, különös figyelmet kell fordítania a megjelenésére. A …