Home / Kikapcsolódás / Versenyautó vezetés a Hugaroringen: ezeket próbálhatod ki

Versenyautó vezetés a Hugaroringen: ezeket próbálhatod ki

Ugyan a következő Forma-1 szezonra még hónapokat kell várni, de a sebesség és az autók rajongóinak egyéb lehetőségei is adódnak a témában. A Hungaroring jól ismert pályáján olyan menő verdákat próbálhatnak ki, amelyek a járgányok szerelmeseinek álmaiban szerepelnek. Miért ne ajándékoznál akár ilyen lehetőséget a hozzád közel állóknak?

Már Ford Mustang GT-vel és Ferrari 488 GTB-vel is lehet száguldozni a Hungaroringen (forrás: Élményvezetés.hu). Ha a vágyott sebességgel hajtanál, akkor az élményvezetés lehet az ideális választás Számodra. A közúti közlekedés biztonsága és a vonatkozó szabályozás nem teszi lehetővé, hogy a „Száguldó Cirkuszban” látott sebességeket kipróbáld, de egy élményvezetés keretein belül ezt minden további nélkül megteheted.

Imádtad a Tolvajtempóban a Ford Mustang Shelby GT 500 Eleanor-t? Ugyan ki ne lett volna ezzel így? A kultikus járgányt éppen úgy kipróbálhatod, mint azt, hogy mit tud a Lamborghini Gallardo. Az olaszok legendás autója nem véletlen örvend hatalmas népszerűségnek, hiszen egyszerre biztosítja az elképesztő lóerőket és a luxus életérzést.

Aligha létezik olyan menő járgány, amit ne tehetnél próbára. Csapj a lóerők közé a kiszemelt típussal, és éld át az igazi száguldás andrenalin-löketét. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a sebesség szerelmesei számára kitűnő választásnak bizonyul az élményvezetés. Az ajándékozás újszerű lehetősége már csak azért is minden korábbinál keresettebb, mert így egy emléket adhatsz, ami pluszt jelent majd a megajándékozott számára. Az élmény az, amit soha nem lehet elvenni az embertől, és aminek köszönhetően személyisége is gazdagabbá válik.

Akár utalvány formájában is ajándékozható az élményvezetés, így a megajándékozni kívánt maga döntheti el, hogy melyik amerikai izomautó volánja mögé pattanna be. A Hungaroringen biztonságos körülmények között csaphatsz a lovak közé, és kihozhatod a maximumot a kiszemelt járgányból. Akár ünnepi ajándék, születésnapi meglepetés kapcsán is különleges megoldás lehet az élmény-jellegű ajándék. Nem véletlen örvendenek ezek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek, hiszen egy egészen újszerű, izgalmas lehetőséget kínálnak az élményajándékok. Fedezd fel az autóvezetés új szintjét a Hungaroringen!

Check Also

Olcsón is lehet ma már társasjátékokat találni

A gemklub.hu-hoz hasonló weboldalakon megfizethető társasjátékok közül is lehet válogatni. Ma már nem szükséges több tízezer …