Home / Szolgáltatások / Sokan inkább a használt iPhone6 mellett döntenek, de vajon miért?

Sokan inkább a használt iPhone6 mellett döntenek, de vajon miért?

A használt készülékek töretlen népszerűségnek örvendenek, hiszen nem mindenki engedheti meg magának, hogy mindig a legújabb típusokat vásárolják meg. Az iPhone készülékek nagyon magas minőséget képviselnek, így ezek bátran megvásárolhatók használtan is. Akiknek nem fontos az, hogy mindig a legújabb típus lapuljon a zsebükben, a használt mobil telefonokat értékesítő üzletekhez fordulnak segítségért.

Hol érdemes beszerezni a használt iPhone készülékeket?

Budapesten használtan beszerezhető az iPhone 6 vagy az iPhone 7 (például az iSamurainál) de az a nem mindegy, hogy milyen az eladó cég. Érdemes olyan üzletben megvásárolni, ahol szervizeléssel is foglalkoznak, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy a kiválasztott készülék egy alapos átvizsgáláson esett át. A szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hibákat feltárják és megjavítsák. Csak ezután lehet használtan értékesítésre kínálni egy-egy iPhone készüléket. Budapesten sorra nyitnak az iPhone javítással foglalkozó üzletek, de a szakmai háttér nem mindenhol tökéletes. Olyan üzletet kell választani a használt mobiltelefon megvásárlására, ahol akár előttünk is elvégzik a kért javításokat és tökéletes az alkatrészellátásuk. Ilyen esetekben tényleg kizárható az, hogy heteket kelljen várni egy-egy javításra. A telefonoknál legtöbbször a gombok hibásodnak meg, esetleg összetörik a kijelző vagy elromlik az aksi. A komoly felkészültséggel és rutinnal rendelkező üzletek közül Budapesten nem sok található meg, ezért érdemes ajánlást kérni az ismerősöktől.

Mit érdemes még tudni a használt készülékekről?

Budapesten a használt iPhone 6 készülékeket kártyafüggetlenül akár 1 év garanciával is meg lehet vásárolni. Fekete, ezüst vagy akár arany színben is elérhetők. Néhány üzletben a használt készülékek mellett új készülékeket is kínálnak nyomott áron, amelyekre minden esetben érdemes azonnal lecsapni. Mivel nagyon ritka, hogy új iPhone készüléket alacsony áron fogjunk ki, ezért érdemes mindig nyitott szemmel járni és folyamatosan lesni a kínálatot. Az Apple által gyártott egyik legkedveltebb telefon az iPhone 6, amelyet azután népszerűségben az iPhone 7 követ. Ma már egyre többen engedhetik meg maguknak, hogy megbízható használt telefont vásároljanak.

 

 

Check Also

Üvegajtó vásárlás: tényleg megéri?

Az üvegajtók még mindig népszerűek. Létjogosultságukból mit sem veszítettek, ez pedig több okra is visszavezethető. …