Home / Ingatlan / Hol a szívja fel a legtöbb hőt az épület?

Hol a szívja fel a legtöbb hőt az épület?

Hol a szívja fel a legtöbb hőt az épület?

Az árnyékolás ma már redőnyökkel, napellenzőkkel egyéb árnyékolástechnikai eszközökkel nagyon gyorsan és praktikusan kivitelezhető. A redőnyök legfontosabb szerepe a fényzárás és a hő hatásának csillapítása. Az épületek a legtöbb hőt a falakon keresztül veszik fel, de természetesen az ablakoknál is hatalmas hőmennyiség jut be az épületekbe. A Csancsa árnyékolástechnikai Bt. az üvegfelületek védelmére teszi a hangsúlyt.

Milyen módszerekkel védekezhetünk a hő ellen?

Az ablakok és az erkélyajtók esetében a pliszé textil árnyékoló adhat biztos menedéket a nyári időszakban. A belső árnyékolót lakóházakban, jellemzően a felsőbb emeleteken igénylik a Budapesten élők, hiszen nyáron is nagyon fontos, hogy éjszakánként a nyugodt pihenéshez szükséges hűvös levegő biztosított legyen az otthonokban. Sokan döntenek a redőnyök mellett, amely akár egy otthon meghatározó kelléke is lehet. Legtöbbször a földszintes családi házakban, nem csak a hő kizárása ellen szereltetik fel a redőnyöket, hanem otthonuk védelme érdekében is. Természetesen ennél azért sokkal többet tudnak a redőnyök. A napellenzőket akár a falakon keresztül beáramló hő ellen is fel lehet szereltetni. A budapesti otthonokban a napellenző egy erkély vagy egy terasz különleges kiegészítője is lehet. A napellenzőket a legkülönfélébb színekben lehet megvásárolni, sőt többféle mintával is. A ponyvákat a Csancsa árnyékolástechnikai Bt. budapesti üzletében UV védelemmel ellátva is meg lehet rendelni. A napellenzők igen könnyedén vezérelhetők kézzel, de természetesen motorizált változatban is elérhetők. A kültéri vászonárnyékolók az előző árnyékolástechnikai megoldásoktól eltérően több funkciót is betölthetnek, hiszen szúnyogriasztóként, árnyékolóként is jó szolgálatot tesznek. A modern megjelenésű zsaluzia akár több színben is elérhető és Budapesten egyre több otthont díszíti és védi meg a beáramló hőtől.

Honnan érdemes beszerezni a megfelelő árnyékolástechnikai megoldást?

Budapesten is a saját gyártó üzemmel rendelkező cégeket érdemes előnyben részesíteni. A saját üzemmel rendelkező cégek sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkeznek az árnyékolástechnika területén. A tapasztalatok folyamatos megszerzése mellett sok esetben a megfelelő változtatásokat is képesek nagyon gyorsan elvégezni egy-egy típus esetén, annak érdekében, hogy az ügyfeleknek a legtökéletesebb árnyékolástechnikai megoldást biztosítsák.

 

Check Also

Napelemes rendszer telepítése – Mik a legfontosabb tényezők?

A napelemes panelek már korábban is sok ingatlan tetején voltak láthatóak. Most azonban olyan ütemben …