Home / Szolgáltatások / Mikor működik jól a magántőke az egészségügyben?

Mikor működik jól a magántőke az egészségügyben?

Egy nagyon érdekes kérdést boncolgatunk, hiszen manapság mindenki fizeti maga után az egészségügyi járulékot (ha éppen fizeti), és közben nagyon gyakran igénybe vesszük a magánrendeléseket is. A páciensek zöme magánzsebből fizeti a tisztán magánellátást, de gyakorta az egészségpénztári kártyák is segítséget nyújtanak ebben. Azok, akik eddig sem preferálták túlzottan a várókban való órás semmittevést, minden bizonnyal ezután is a magánegészségügyi ellátások mellett teszik le a voksukat. Bátran kijelenthetjük, hogy a magántőke az egészségügy bármely területén működőképes lehet.

Milyen területeket fednek le a magánegészségügyi ellátások

Sok szó esik a magánklinikákról és a magánrendelésekről, ám nagyon kevés szót kapnak a magán betegszállítók. Az állam által támogatott betegszállítás sajnos nem működik zökkenőmentesen, hiszen gyakorta egy teljes napot kell az idősebbeknek is a kórházakban tölteniük mire a vizsgálatok után visszamegy értük a betegszállító. Az Aranyszív betegszállító pontosan ezt a rést kívánja lefedni. Az állami ellátással párhuzamosan folyamatosan épülnek ki a különféle magánegészségügyi szolgáltatások. ma már nem lepődünk meg, amikor a szomszédunk közli, hogy végre talált egy jó fogorvost és azon sem csodálkozunk el, hogy az bizony magánrendelésen hozta rendbe a teljes fogsorát. A bizalom az állami ellátás iránt napról napra csökken és ez főleg azoknál érzékelhető, akiknek már voltak álmatlan éjszakáik az egészségügyi ellátások miatt.

Miben tud segíteni az Aranylélek és Aranyszív Ambulance Kft?

A Kft betegszállítással foglalkozik és széles körű szolgáltatásait országszerte kínálja. Prémium minőséget és megbízhatóságot kínálnak, emellett természetesen elsődleges szempont a pontosság. A barátságos és megnyugtató légkör már csak hab a tortán. Magánszemélyek, magánklinikák, orvosi rendelők, de még otthonok is igénybe veszik szolgáltatásaikat. Az év összes napján 24 órában állnak az ügyfelek rendelkezésére. Átgondolt filozófiával, ellenőrzött minőséggel és ár garanciával várják az ügyfeleket. A szolgáltatásokat egészségpénztári kártyával is lehet rendezni, ezért nem feltétlenül szükséges a bankkártyánkat vagy a pénztárcánkat megrövidíteni az ilyen típusú kiadásokkal.

Check Also

Milyen területeken tud segíteni egy profi jogi tanácsadó?

Manapság önállóan egyre nehezebb eligazodni a különféle jogszabályi rendelkezések útvesztőjében. Ezt még jobban bonyolítják az …