Home / Kikapcsolódás / Kikapcsolódás pároknak Magyarországon egy kis romantikával fűszerezve
SONY DSC

Kikapcsolódás pároknak Magyarországon egy kis romantikával fűszerezve

Igen sok pár a nyári időszakra tervezi a romantikus kikapcsolódását, így pár gyönyörű helyet ajánlunk ezekhez a pillanatokhoz. Magyarországon számtalan kastélyszálló kínálja szolgáltatásait, amelyek pontosan a romantikára vágyó pároknak szólnak.

Parádsasvár- Kastélyhotel Sasvár

Talán az egyik legnépszerűbb kikapcsolódási lehetőség a párok körében, hiszen a Mátrában található hotel fantasztikusan szép természeti környezetben található. Magyarországon a Parádsasvári volt az első 5 edit my paper csillagos kastélyszálló. A kastélyt és a parkot 1996-ban vásárolták meg és újították fel. A párok és a családok előtt 1998 óta nyitva áll. Összesen 3 épületszárnyban 52 szoba található meg, amely mellett még 5 lakosztály is igénybe vehető. Természetesen a romantikus pillanatokhoz a lakosztályokat ajánlják. A kastély igazán romantikus labirintus, hiszen a föld alatt és a föld felett is folyósok kötik össze az épületszárnyakat. Exkluzív szárnya a Renaissance, nászutasoknak pedig a Rendez-vous szárnyat alakították ki. Összesen 8 ilyen szoba találhat meg benne. Rendezvényekhez és tréningekhez is ajánlják a kastélyszálló Romantique szárnyát.

Tarcalon az Andrássy Rezidencia Wine & Spa várja a romantikára vágyókat

Már az 1400-as években is állt az udvarház pincéje, majd az 1700-as években felépítették barokk stílusban az Andrássy kúriát. 1830-ban került a család tulajdonába az udvarház, amely Andrássy Dénes tulajdonában állt. Egészen a II. világháborúig élt itt a család. 2008 óta láthatjuk jelenlegi pompájában a kastélyszállót, amely borhotel és wellness hotel egyben. 35 superior és 3 deluxe szobája mellett, rendelkezik 2 junior suit-tal és egy 100 négyzetméteres elnöki lakosztállyal is. A vendégekre king size méretű ágyak várnak, amelyek természetesen ergonomikus bio matracokkal felszereltek. A kastélyszálló wellness részlege a legmagasabb minőséget képviseli.

Szilvásvárad, La Contessa Kastélyhotel

Eger közelében található meg a kastélyhotel a Bükk hegység nyugati oldalán. A Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka egészen 1944-ig volt a család tulajdonában. A családnak köszönhetjük ezt a csodálatos barokk stílusú épületet.  A háború után sok évig üdülőként üzemelt, hiszen államosították, de később a Hunguest Hotels lánc tulajdonába került. 2005-ig kétcsillagos szállodaként üzemelt a Hunguest Hotels égisze alatt. A kastélyszállót jelenlegi tulajdonosai nagyon szépen rendbe tették és modern, minden igényt kielégítő szobákat hoztak létre. Minden szobába elegáns bútorok kerültek, amelyek igazi kastélyhangulatot teremtenek.  650 négyzetméteres wellness részleg, panoráma üvegfalak, jacuzzi, szauna, török gőz teszi még különlegesebbé ezt a romantikus helyszínt. A kikapcsolódás pároknak garantált ezen a tökéletes helyszínen.

 

Check Also

Versenyautó vezetés a Hugaroringen: ezeket próbálhatod ki

Ugyan a következő Forma-1 szezonra még hónapokat kell várni, de a sebesség és az autók …