Home / Kikapcsolódás / Élményvezetést ajándékba adni nem kis dolog

Élményvezetést ajándékba adni nem kis dolog

Az ideális ajándék megtalálása korántsem egyszerű feladat. Sokan vannak, akik a klasszikus ajándékcsomagokkal és vásárlási utalványokkal érik be, mások igyekeznek kreativabbak lenni, és kitalálni, mire is vágyik a megajándékozott valójában. De vajon Te milyen meglepetésnek örülnél igazán? A népszerűségi listán egyre inkább vezető helyet foglalnak el az élmény-jellegű ajándékok, melyek olcsóbban elérhetőek, mint azt a legtöbben gondolják.

 

A száguldás és az adrenalin szerelmesei számára az élményvezetés kitűnő választás lehet. A Forma1 rajongói Forma versenyautó volánja mögött száguldozhatnak, de a filmekből jól ismert, vagány, sportos megjelenéssel bíró autók is nagy népszerűségnek örvendenek. Az amerikai izomautók nem csak megjelenésükben, de erejükben is külön kategóriát képviselnek, és mindazoknak ajánlott kipróbálásuk, akik valami egészen különleges vezetési élményre vágynak. Az élményvezetésben az a legjobb, hogy az eddig csak távolról megcsodált sportautókat most közelebbről is megismerheted.

 

Mindig is szívesen játszottál autós játékokkal, ahol a driftelés során élhetted ki magad? Miért ne tennéd ezt meg a valóságban is? Kifejezetten drift versenyautó vezetés is megfizethető áron elérhető, adható ajándékba. Ha gyerekként rajongtál a buszok és a teherautók iránt, akkor élményprogram keretein belül ilyen hatalmas járgányokat is kipróbálhatsz. Terepjáróval vagy egy quad nyergében terepre mehetsz, és kipróbálhatod, milyen érzés a dimbes-dombos tájon, hatalmas lejtőkön és saras, vizes terepen történő vezetés.

 

A tank-és harckocsi vezetés nem csak a történelem szerelmesei számára javasolt, hanem mindazoknak, akik ikonikus járgányokat próbálnának ki, és visszarepülnének kicsit az időben. A többféle lehetőség között mindenki megtalálhatja azt, ami a megajándékozni kívánt személyiségéhez, érdeklődési köréhez a leginkább passzol. S ha már különleges járművekről esett szó, akkor persze nem mehetünk el a limuzinok, és veterán autók mellett sem. A bérelhető gépjárművek segítségével felejthetetlenné varázsolhatsz bármilyen programot, alkalmat. Legyen szó akár esküvőről, leánybúcsúról vagy születésnapról, a főváros szépségei az ilyen prémium kategóriás járművekből egészen más arcukat mutatják. Ajándékozz élményvezetést, vagy lepd meg saját magad egy régóta vágyott autós programmal, amikor csak a sebesség számít!

 

Check Also

Versenyautó vezetés a Hugaroringen: ezeket próbálhatod ki

Ugyan a következő Forma-1 szezonra még hónapokat kell várni, de a sebesség és az autók …