Home / Gazdaság / VISA arany üzleti kártya: feltételek és előnyök

VISA arany üzleti kártya: feltételek és előnyök

Az üzleti kártya feltételei és előnyei kifejezetten a felsővezetőknek kedveznek, hiszen egy magas presztízsértékű fizetőeszközről beszélünk. Az üzleti kártya utasbiztosítás, díjmentesen igénybe vehető külföldi pénzfelvételt, HelpDesk szolgáltatást is tartalmaz.

A VISA arany üzleti kártya feltételi

Ma már szinte az összes bank biztosítja ezt a fajta kártyát, amelynek egyik legalapvetőbb feltétele, hogy az igénylő az adott banknál rendelkezzen forintban vezetett pénzforgalmi számlával. A kártya meghatározott pénzügyi feltételek mellett igényelhető, amely a bonitásvizsgálat teljesítésével érhető el. Minden esetben nyitóösszeget szükséges elhelyezni a számlán, amely bankonként változhat. A kártyaforgalom számára a kártyákat minden nap fel kell tölteni egy bizonyos összeggel, amelynek összege függ a kártyák számától. Általában 1-10 kártya esetén 30 000 forint, míg 10 kártya felett 300 000 forintnak megfelelő összegre számíthatunk.  Minden esetben a saját bankfiók az, amely elindítja a kártya igénylését, azaz teljesen felesleges egy idegen fiókba kérni ezt a szolgáltatást.

A VISA arany üzleti kártya előnyei

A kártya tulajdonosa a világ bármely pontján tranzakciós díj nélkül tud vásárolni bármely olyan kereskedőnél ahol a VISA logót látja. Készpénzt is fel lehet venni azokból az automatákból, ahol a VISA logó kihelyezésre kerül, illetve a bankfiókokban is el lehet intézni a pénzfelvételt. Kártya használat előtt érdemes az aktuális hirdetményt átolvasni. A Visa arany üzleti kártya segítségével készpénzt lehet befizetni a bankjegy automatáknál, a bankfiókokban, a Magyar Posta hivatalokban. A kártya segítségével levélben, interneten keresztül, vagy akár telefonon keresztül is vásárolhatunk. A bankok általában egy teljes körű utazási biztosítási csomagot is felajánlanak a kártyák mellé, amely betegség, baleset és poggyászbiztosítást is tartalmaz. Egyes esetekben jogi- avagy személyes asszisztencia is társul a teljes körű szolgáltatáshoz. Az ügyfélszolgálatok a nap 24 órájában elérhetők, így nem kell utazás során az idővel sem bajlódni, hiszen bármikor gondunk akad a HelpDesk segítségünkre lesz. A VISA kártya mellé kiemelt ügyintézési szolgáltatás társul. Az ügyfélszolgálat segít abban az esetben is ha a kártyát ellopják, vagy elveszítjük. Ilyenkor sürgősséggel kártyapótlást és készpénzfelvételt is kérhetünk.

 

Check Also

Három munkavédelmi intézkedés, amellyel biztonságosabbá tehető az üzem

A biztonságos munkakörnyezet megteremtése, valamint megőrzése kulcsfontosságú, elsődleges feladat minden egyes cég életében. Akadnak vállalkozások, …