Home / Kikapcsolódás / Olcsón is lehet ma már társasjátékokat találni

Olcsón is lehet ma már társasjátékokat találni

gemklub.hu-hoz hasonló weboldalakon megfizethető társasjátékok közül is lehet válogatni. Ma már nem szükséges több tízezer forintot kiadni egy játékért, hiszen online webshopokban sokkal olcsóbban meg lehet azokat vásárolni. Már javában benne vagyunk a nyárban és a gyerekeknek szükségük van a társasjátékokra, hogy kis barátaikkal a nyári szünet idején hatalmas csatákat vívjanak a különféle társasjátékokban. Talán nincs is olyan játék, amelyet ne lehetne megvásárolni itt a webáruházban. Számtalan típusú játék közül választhatunk és még egy praktikus kereső is a segítségünkre lesz, hogy ne kelljen órákig keresgélnünk.

Jelenleg óriási társasjáték akciót tartanak így most érdemes bevásárolni. Ezekkel a játékokkal a kicsik a téli szünetben is tudnak játszani, ezáltal mi szülők is biztosak lehetünk abban, hogy sok boldog órát biztosítunk számukra a szünet idejére. 17-83%-os kedvezmények mellett tudunk most vásárolni és a játékokat házhoz is szállítják a futárszolgálat vagy a Magyar Posta segítségével. Nézzünk most körül, hogy mégis milyen játékok közül válogathatunk.

A Captain Solar játék 2048-ban játszódik, amikor az Új gazdasági háború zajlik. A játék célja, hogy minél több ritkaföldfémre tegyenek szert a játékosok, hiszen ezek segítségével lehet felépíteni az új és fejlettebb gépeket. Az értékes anyagok természetesen az óceánok alján találhatók meg, amelyeket csak tengeralattjáróról lehet elérni. A csendes háború a víz alatt sok izgalmat rejt minden gyermek számára. A csapatjátékot több gyermek is játszhatja, hiszen csapatokat kell alkotniuk a játék során majd legyőzni az ellenfél csapatát. Egy másik izgalmas játék a Turn Around gyorsasági partijáték, amelynek során színt, számot vagy formát kell nagyon gyorsan a máséra rakni. Itt bizony számít a gyorsaság. Az izgalmas kártyajátékot többen is játszhatják és kis helyen is elfér. Ezt a gyerekek még a táborokba is magukkal vihetik. A gemklub oldalán ezeken felül még számtalan más akciós játékot is találhatunk. Ezekkel a játékokkal az őszi és a téli szünet idejére is izgalmas elfoglaltságot találhatunk a kicsiknek.

 

Check Also

Versenyautó vezetés a Hugaroringen: ezeket próbálhatod ki

Ugyan a következő Forma-1 szezonra még hónapokat kell várni, de a sebesség és az autók …