Home / Életmód / Mire jó az úgynevezett ELOS lézer?

Mire jó az úgynevezett ELOS lézer?

Az ELOS lézer a bőrgyógyászatban használatos kezelési módok egyike, amely a ránctalanításban, a tartós bőrfiatalításban, az akne és a rosacea gyógyításában, valamint a tartós szőrtelenítésben kiemelt szerephez jut. A professzionális kezelések látványos javulást ígérnek. A kezeléseket magán bőrgyógyászati klinikákon nagyon gyorsan elvégeztethetjük, hiszen itt biztosan azonnal kapunk időpontot. Nem kell hónapokat várnunk arra, hogy a különféle bőrbetegségek gyógyulási folyamatát elindítsuk.

Speciális lézer az akne és a rosacea gyógyításában

Az akne egy igen kellemetlen bőrbetegség, amely fájdalmas betegség és egyben rontja az esztétikai megjelenést. Nagyon sok minden állhat a betegség hátterében, de legtöbbször a baktériumok elszaporodása a fő ok. Tüneti kezelésére az ELOS lézer tökéletesen alkalmas. Az aknés arcbőrt a lézerrel kezelve nagyon hatásos eredményeket érhetünk el akár Budapesten is. Az aknés kezelést csak teljesen tiszta bőrön tudják a szakemberek elvégezni, ezért minden esetben megtisztított arcbőrrel érdemes a kezelésekre elmenni. Az ELOS technológia lényege, hogy villanófénnyel és rádiófrekvenciával is gyógyít, azaz kettős kezelést kap a bőr. A mélyebb rétegekbe is eljut, ezáltal elpusztulnak a baktériumok és csökken a gyulladás. Kezelés után az aknék elhalványulnak és a bőr sima lesz. A rosacea legtöbbször a szőke hajú és kék szemű, általában 40 év feletti pácienseknél jelentkezik. Az arc vörösséget nagyon jól lehet csökkenteni a lézeres kezeléssel. Eleinte az arc pír csak pár órára tűnik fel, de később a betegség előre haladtával ez a tünet erősödik és állandósul is. Sokszor ez a tünet összekeverhető a túlzott alkohol fogyasztáskor kialakuló bőrpírral, ezért sokaknak nagyon kellemetlen. A csomós elváltozások megjelenését nem érdemes megvárni, azonnal kezeltetni kell. A szem körül megjelenő csomókkal nagyon kell vigyázni, hiszen akár vakságot is okozhatnak. A villanófényes és rádió frekvenciás kezeléssel a bőrpír csökken, és a baktériumok elpusztulnak.

Miért érdemes a budapesti magánrendelést választani?

A magánrendeléseken történő kezeléseket ugyan nem finanszírozza a társadalom biztosítás, de abban biztosak lehetünk, hogy nagyon gyorsan kapunk időpontot a különféle kezelésekre. A szakrendeléseken magas szakmai felkészültséggel rendelkező orvosok állnak a páciensek rendelkezésére. Sokaknak jelentős nemzetközi szakmai tapasztalata van, amelyet természetesen kamatoztatnak a kezelések során is. Érdemes a bőrgyógyászati magánrendelések mellett dönteni.

Check Also

Online játékok barátokkal: így is el lehet tölteni egy esős hétvégét

Az online játékok egyre nagyobb népszerűséget örvendenek. Már a járvány előtt nagy sikerük volt, azonban …