Home / Szolgáltatások / Lézeres szemműtét – gyakori kérdések műtét előtt

Lézeres szemműtét – gyakori kérdések műtét előtt

Budai Szemészet oldalán számos olyan kérdés megtalálható részletes válaszokkal, ami a lézeres szemműtét iránt érdeklődőkben felmerül a beavatkozás előtt. Gyakran ismételt kérdés, hogy vajon ki alkalmasak a szemműtétre. Az alkalmassági vizsgálat még szemműtét előtt aktuális, hiszen itt dől el, hogy a látásjavító kezelés elvégezhető vagy sem. Akik szeretnének szemüvegüktől megszabadulni azoknak mindenképpen ajánljuk a vizsgálatot. A vizsgálat során a páciensek megismerhetik kezelőorvosukat és kérdéseket is tehetnek fel. A vizsgálat részletesen megmutatja a szem állapotát, így azonnal választ kaphatunk, hogy milyen eredményt várhatunk a látásjavítás után. Az orvos értékeli a műszeres mérések során nyert adatokat, valamint a páciens által megosztott egyéb információkat (milyen sportokat űz, mi a munkája, mennyire él aktív életet) és javaslatot tesz, hogy melyik egyénre szabott lézeres eljárást érdemes választani.

A szemklinikán többféle műtétet is végeznek. DiamondFEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D és PRK 7D kezelések is választhatók. A FEMTO a legmodernebb 2 lézeres technológia, amely egy igen biztonságos kezelés. A műtét teljesen fájdalommentes és mindössze pár percig tart. A műtét után a betegek hazamehetnek és már másnap munkába állhatnak. A Budai Szemészeti Központban a lézeres látásjavítással rövid- és távollátást, valamint astigmiát kezelnek. A dioptria korrekcióját mind a négy kezelés esetében a Schwind Amaris 1050RS lézerrel végzi a kezelőorvos. Ez egy olyan látásjavító lézer, amely időben és térben is követi a szem mozgását a beavatkozás közben és 1 mínuszos dioptriát körülbelül 1,3 másodperc alatt korrigál.

Műtét előtt nem csak a különféle kezeléseket és árakat érdemes áttanulmányozni, hanem a klinika hátterét és a kezelőorvosokat is. A Budai Szemészeti Központ, több mint 10 éve várja az éleslátásra vágyókat és ez alatt az idő alatt több, mint 12000 látásjavító műtétet végeztek el. A klinikán rendszeresen végzik a legmodernebb FEMTO lézeres kezeléseket. A 2 lézeres technológia során a Ziemer svájci cég lézere készíti a lebenyt, a dioptriákat pedig a német Schwind Amaris 1050RS excimer lézer korrigálja. Ez a lézeres  szemműtét azonnali látásjavulást biztosít, nem kell heteket várni a gyógyulásra.

A műtétet fontolgatóknak érdemes a honlapon elérhető részletes információkat áttanulmányozni és az online tesztet is kitölteni. Ez megmutatja, hogy nagy valószínűséggel alkalmasak lehetünk-e egy lézeres szemműtétre.

Check Also

Közös Utazás Közös Ambíció – A KUKA Hungária Kft. díjnyertes, perszónaszegmentált munkáltatói márka stratégiája

A 2023-as őszi Brandfizz Employer Brand Akadémia vendégelőadói Czétényi Róbert, a KUKA Hungária Kft. HR …