Home / Szolgáltatások / Ilyen árakon lehet most elintézni egy szórólap nyomtatást

Ilyen árakon lehet most elintézni egy szórólap nyomtatást

Ha kíváncsi vagy arra, hogy most milyen árakon lehet szórólapot nyomtatni, akkor a Magna Digital oldalán ezt gyorsan megnézheted. Plakátot, szórólapot egyéb szöveges dokumentum nyomtatását is vállalják igen rövid határidővel. Már nem szükséges otthon kínlódni a nagyobb mennyiségű anyagok nyomtatásával, hiszen itt mindenre megoldást kínálnak. Az otthoni nyomtatás sokszor sokkal drágább, mint ha elvisszük például a Magna Digitalhoz. Az otthoni nyomtatással amúgy is sokszor csak a kínlódás van, hiszen gyakorta elfogy a festék a patronból, vagy elfogy a papír, esetleg a tinta patron szárad be. Nincsen más teendő, mint a nyomtatásra szánt anyagot elvinni és megrendelni a megfelelő példányszámú nyomtatást.

A Magna Digital még a tervezésben is segítséget nyújt, hiszen grafikus is dolgozik a csapatban. Kérésre megtervezik a szórólapot és természetesen ki is nyomtatják. Már nem kell otthon a szerkesztő programmal sem bajlódni. Amennyiben nagyobb mennyiségben szükséges a szórólapok kinyomtatása azt is meg tudják oldani a nagykapacitású nyomtatóval. Ezekben az esetekben egy kedvezőbb árat is biztosítanak, hiszen nagyobb mennyiségről van szó. A szórólapok nyomtatási ára anánl kedvezőbb minél nagyobb mennyiségben rendeljük meg. 1-100 db esetén az A/5 méretű szórólap nyomtatási ára fekete fehérben 97 Ft, míg, ha 500 db feletti a rendelésünk már csak 23 Forintot fizetünk darabjáért. Érdemes még rendelés előtt átgondolni, hogy mekkora mennyiségre van szükségünk és inkább az olcsóbb megoldást válasszuk.

Laptop és mobil szervízzel, logótervezéssel, kiadványszerkesztéssel, nyomtatással, webdizájnal, online marketinggel, weboldal tervezéssel is foglalkoznak. Logókészítés 15 000 Forinttól, arculattervezés 40 000 Forinttól, webdesign 15 000 Forinttól, képszerkesztés 3000 Forinttól érhető el. Emellett plakátok és névjegyek tervezését is vállalják. Az online marketin szolgáltatások is megfizethetők, hiszen egy Youtube kezelés és videós kampány 6000 Ft, míg egy online jelenlét komplett kialakítása 20 000 Forint. Láthatjuk az árakból, hogy igen jó ár-érték arányú szolgáltatásról van szó. Az üzlet Ócsán található meg, de a Call Centerben a szakemberek mindig elérhetők, ha kérdés merülne fel bennünk.

Check Also

Közös Utazás Közös Ambíció – A KUKA Hungária Kft. díjnyertes, perszónaszegmentált munkáltatói márka stratégiája

A 2023-as őszi Brandfizz Employer Brand Akadémia vendégelőadói Czétényi Róbert, a KUKA Hungária Kft. HR …