Home / Kikapcsolódás / Budapesti szórakozóhelyek szilveszterre: egy kis útmutató

Budapesti szórakozóhelyek szilveszterre: egy kis útmutató

Sok száz szórakozóhely van, ami már sokaknak csak szép emlékeket idéz fel. Biztosan mindenkinek eszébe jut az első találkozása a tömény szesszel, a hajnalig tartó bulik, az első csók. Sokszor vasárnapra józanodtunk ki, vagy tértünk észhez a zűrzavarból. Olyan szórakozóhelyek is szép számmal akadnak mindenkinek a múltjából, amiket esetleg már lebontottak, de olyanok is akadnak, amelyek még üzemelnek. A Fortuna, a Hully Gully, a High Life, a Colosseum és még hosszan sorolhatnánk. A városligeti Globe, az E-play, vagy akár a Bank Dance Hall.

A régi jól megszokott szórakozóhelyeket mára már felváltják a ma 40 éves korosztálynál a romantikusabb csöndesebb partik. Ilyen lehet egy kellemes sétahajókázás a Dunán kedvesünkkel vagy egy utcabál. Ezek a programok szilveszterkor is hódítanak. Újdonságként hathat sokakra a Bálna, amelyről kevesen tudják, de kiváló programot kínál Sziveszterkor is. Gájer Bálint, Catsby Band biztosítja a szórakozást. Svédasztalos vacsorával, welcome drinkel és éjféli menüvel valamint pezsgővel várnak mindenkit.

Érdemes nyitni az új helyszínek felé, hiszen ezeket a régi helyeket már lebontották és hiába is szeretnénk, nem lehet őket visszahozni. A régi kedvelt helyszínek helyett nézelődjünk a jelenlegi kínálatban, hiszen felejthetetlen szilveszteri programokat találhatunk. Budapest Belvárosa tele lesz programmal, így ha utcabálozni vágyunk, akkor mindenképpen a Vörösmarty térről induljunk el a tömeggel. Ezen az éjszakán új szórakozóhelyekkel is megismerkedhetünk, és ha a kedvünk úgy hozza, akkor több rendezvényre is benézhetünk. Budapesten érdemes a szilvesztert több helyen is ünnepelni, hiszen mindenhol teljesen más a hangulat, ezernyi program vár mindenkire. A legendás budapesti szórakozóhelyek többség már ugyan bezárt, de helyettük újak nyíltak. A külföldiek kedvenc városrésze az Oktogon és környéke, hiszen itt számtalan hangulatos kiskocsmát is találhatunk.

Bővebben ezen az oldalon egy helyen nézheted meg, hogy milyen bulik közül válogathatsz szilveszterre: https://szilveszterprogramok.hu/szilveszteri-bulik-budapesten/.

Check Also

Versenyautó vezetés a Hugaroringen: ezeket próbálhatod ki

Ugyan a következő Forma-1 szezonra még hónapokat kell várni, de a sebesség és az autók …