Home / Szolgáltatások / A taxistörvény jót tett a sofőrszolgálatoknak, egyre több az utasuk

A taxistörvény jót tett a sofőrszolgálatoknak, egyre több az utasuk

2018 elejétől életbe lép az új törvény, miszerint csak Euro 5-ös motorú taxikkal lehet a munkát végezni. jelenleg körülbelül 7-800 ilyen taxi van, amely a törvény szerint január 1-től nem vállalhatna fuvarozást. A taxis szakszervezet el szeretné érni a kormánynál, hogy Euro 4-es motorral is lehessen egészen a kocsik 10 éves koráig taxizni.

Természetesen ez a döntés kedvezne a sofőrszolgálatoknak, hiszen így mindenki a saját autójával közlekedhet, és nem számít, hogy az milyen besorolású. A tapasztalt kollégák nagyon gyorsan a helyszínre érnek és minden kedves utast a saját autójával szállítanak haza. Mindenki bátran elindulhat a szórakozóhelyekre is saját autójával, hiszen így már biztonságban haza is fog kerülni a gépjármű. A sofőrszolgálat este 9 órától egészen hajnali 5 óráig segít az érdeklődőknek. Éjszakai sofőrszolgálat, sofőrbérlés és autómozgatás is megrendelhető.

A hivatásos sofőrök kedvező áron és az év minden napján a rendelkezésünkre állnak. Alkoholfogyasztás vagy csak egyszerűen a kimerültség is indokolja, hogy néha igénybe vegyük a sofőrszolgálat szolgálatásait. A sofőrök évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így biztosak lehetünk abban, hogy nem egy friss jogosítvánnyal rendelkező sofőr érkezik ki a helyszínre. Számtalan olyan élethelyzet van, amikor szükséges egy elegáns autó és hozzá egy sofőr is. Ilyen egy gyertyafényes vacsora, egy karácsonyi ünnep vagy egy esküvő. A sofőrszolgálat természetesen ebben is segítséget tud nyújtani. A megbízható és udvarias sofőrök bátran bevethetők üzleti vacsoráknál vagy nagyobb delegáció fogadásánál is, hiszen bennük biztosan senki sem fog csalódni. Mivel az árak fixek, így biztosan nem fordulhat elő a túlszámlázás sem és nagyon jól lehet előre kalkulálni a várható költségekkel. A szolgáltatásokról számla is kiállításra kerül, így azt bátran el lehet számolni céges kiadásként is. Az autó mozgatást akkor érdemes megrendelni, ha nem szeretnénk a reptéri parkolásért horribilis összeget kifizetni. Nincsen más teendőnk, mint a reptéren átadni a kocsinkat a sofőrnek, aki a megbeszélt helyre viszi.

Check Also

Milyen területeken tud segíteni egy profi jogi tanácsadó?

Manapság önállóan egyre nehezebb eligazodni a különféle jogszabályi rendelkezések útvesztőjében. Ezt még jobban bonyolítják az …