Home / Kikapcsolódás / Te melyik autót választanád egy élményvezetéshez?

Te melyik autót választanád egy élményvezetéshez?

Az elmenyvezetes.hu-hoz hasonló oldalak segítségével több legendás autó erejét is letesztelheted egy versenypályán. Lehetőség nyílik több helyszínen is kipróbálni ezt az élményt. Az élményvezetésre sor kerülhet a Hungaroringen Mogyoródon, Kiskunlacházán, Örkényben, Gyálon, Felsőpakonyban, Sopron-Pusztacsaládon, Piliscséven és Érd-Sóskúton. Mindenki azt a pályát veheti igénybe amelyik számára szimpatikus. Az Élményvezetés már 10 éve áll a vendégek rendelkezésére és segít a különleges meglepetés programok megszervezésében. A különféle pályákon különféle versenyautók közül lehet választani.

Az Élményvezetés abban is segít, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy melyik pályát és melyik versenyautót válasszuk ki ajándék gyanánt. Kártyát is vásárolhatunk, amelyet átadhatunk az ünnepeltnek, a párunknak, az édesapánknak vagy bárkinek, akinek boldog perceket szeretnénk okozni. A kártya segítségével már ő maga tudja kiválasztani, hogy melyik megoldást választja, így biztosak lehetünk abban, hogy meglepetésünk személyre szóló lesz. A kártya mellé rendelhetünk kiegészítőket is, így vásárolhatunk egy pólót, egy kulcstartót, egy bakelit órát vagy egy bögrét. Ezek a kiegészítők természetesen kész díszcsomagolásban is elérhetők, így a helyszínen csak át kell nyújtani az ajándékot. Még soha nem volt ennyire egyszerű meglepetést okozni. Semmiféle különleges előkészületet nem igényel, ha egy izgalmas ajándékot szeretnénk átnyújtani szeretteinknek.

A Hungaroringen egy 4600 méteres pálya áll a vendégek rendelkezésére. A kultikus versenypályán már nagyon sok híres versenyző megfordult, így ezt a pályát nagyon sokan választják a meglepetés helyszínéül. A Forma 1 szerelmeseinek ez egy tökéletes pálya lesz, legyen szó születésnapról, egy évfordulóról, egy karácsonyról vagy akár egy névnapról, de legénybúcsúra is tökéletes lesz. Ez az egyik legnehezebb pálya, így, ha ezt választja a megajándékozott akkor nagyon oda kell tennie magát. Érdemes a tesztvezetésre olyan autót választani, amely igazán jól hasít a pályán. Az Élményvezetés egész évben várja a vendégeket, így tényleg minden ünnepen a vendégek rendelkezésére állnak. A helyszínen a vezetés megkezdése előtt egy profi csapat segíti a megajándékozottat.

Check Also

Versenyautó vezetés a Hugaroringen: ezeket próbálhatod ki

Ugyan a következő Forma-1 szezonra még hónapokat kell várni, de a sebesség és az autók …