Home / Gazdaság / Örülnek a kocsmatulajdonosok a bulinegyed népszavazás eredményének 

Örülnek a kocsmatulajdonosok a bulinegyed népszavazás eredményének 

A bulinegyed népszavazás a kocsmatulajdonosok győzelmével járt, hiszen a nyitva tartás korlátozása nem járt sikerrel. Nagyon sokan nem vettek részt a szavazáson, így valószínűleg nem is tartották olyan fontosnak, hogy a bulinegyedben a nyitvatartást korlátozzák. A Pub Crawl Budapest korai szezonindulást valószínűsít, hiszen már most megindult a külföldiek tömeges érkezése a bulinegyed környékére.

A Pub Crawl Budapest oldalán nagyon sok hasznos információt megtalálhatunk a bulinegyeddel kapcsolatban, hiszen ide naponta kerülnek fe friss hírek. Itt mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Kérésre kocsmatúrákat is szerveznek számotokra. Elolvashatod, hol lesz a legközelebbi borkostoló, melyik bulizóhely mikor nyit ki. Itt értesülhetsz a különleges szezonnyitó kedvezményekről és egyéb akciókról is. Érdemes erre az oldalra minél sűrűbben ellátogatni, ha ezt a nyarat a bulinegyedben szeretnéd eltölteni barátaiddal. Azoknak is ajánljuk az oldalt, akik külföldi ismerősükkel szeretnék megismertetni a Pesti éjszakákat. Az információs oldal Facebookon és Instagrammon keresztül is elérhető, ahol a legnagyobb bulik fényképei is felkerülnek, így láthatod, hogy hol milyen hangulatra számíthatsz.

Lassan itt a nyár és a főiskolák, egyetemek is bezárnak. Kezdődhetnek a fesztiválok, a bulizások, hiszen nyáron mindenkinek sokkal több ideje jut a kikapcsolódásra. Ha úgy érzed, hogy most igazán felhőtlen szórakozásra van szükséged, akkor ki ne hagyd a bulinegyedet, ahol különleges eldugott kis szórakozóhelyek, pubok is várnak rád. A bulinegyedben nem elég egy éjszakát eltölteni, hiszen annyi idő alatt nem tudsz felfedezni minden szórakozóhelyet. Szánj időt a negyed megismerésére, és ha találtál egy jó kis kocsmát, akkor oda hívd el később az ismerőseidet is. Mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, hiszen akik dolgoznak, végre stressz nélkül kikapcsolódhatnak, akik pedig suliba járnak, végre egy kicsit kiszakadhatnak a vizsgaidőszakok stresszes időszakaiból. Vidéken tanuló barátaidat is nyugodtan elhívhatod a negyedbe, hiszen nekik biztosan különleges élményben lesz részük.

Ma már külön kis csoportok is indulnak az Oktogontól, hogy egy közös éjszakai bulizásra induljanak. A belvárosi romkocsmák sokasága csatlakozott a kezdeményezéshez és a résztvevők egyenpólóban mennek a kiszemelt helyszínekre. A Füge Udvar, azaz a Fig Garden az egyik legnépszerűbb úticélja a fiataloknak. A helyszínen mindenkit egy üdvözlőitallal várnak, de természetesen a hideg sörök, a jeges fröccsök is elérhetők. A Power Hour Pub Crawl résztvevői ezen a helyszínen 40 percen át korlátlanul fogyaszthatják a prémium italokat, így a csapathoz mindenképpen érdemes már csak ezért is csatlakozni. Nyugodtan fogyaszthattok vodkát, tequilát, whisky-t, rumot vagy akár gint is. A gin tonik sokak kedvence, amit vétek lenne kihagyni. Alig eszméltél fel az első helyszín nyújtotta élményekből máris tovább áll a csapat a következő helyszínre, amely a Kazinczy utcában található. Itt is üdvözlőitallal várnak és természetesen 45 percen keresztül időzhetsz majd itt is. A tágas kertben igen sokan elférnek, így ha nagyobb a társaság az sem jelent majd gondot.

Check Also

Online fizetés kártyával – Elengedhetetlen minden webshopnál

A webes vásárlás minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tart számot. Már a pandémia időszakában is bebizonyosodott, …