Home / Életmód / Miből áll az Aviva női torna?

Miből áll az Aviva női torna?

változásműhely.hu linkre kattintva mindent megtudhatsz arról, hogy hogyan tud az Aviva torna nőknek segíteni. A saját tested működésével nem árt, ha tisztában vagy. A szervezet működését mindenkinek el kell fogadnia, de az sem árt, ha értjük is. A testünk természetes funkcióival az Aviva torna segítségével kapcsolatot teremthetünk. A kiegyensúlyozott működéshez a torna elengedhetetlen. A módszer segítségével ki lehet alakítani a kötődést testünkkel és ellazító gyakorlatokkal a női szervek működését be lehet indítani. Ezen felül a testünk öngyógyító folyamatainak beindításában is hathatós segítséget nyújt. Egészségügyi problémák esetén megelőzésre és megoldásra is javasolt a torna. Aviva Gabriella Steinernek köszönhetjük ezt a különleges tornát, aki fizikoterapeutaként fejlesztette ki a módszert.

Az ellazító és a beszorító gyakorlatoknak köszönhetően a petefészek és a méh működését támogatja, emellett a hormonszintet is a megfelelő egyensúlyba hozza. Az Aviva tornát sokan hormontornaként emlegetik. Az urológiai és a nőgyógyászati eredetű megbetegedésekre kifejezetten ajánlott, de a mellékvese, a pajzsmirigy működésre is jótékony hatással bír. Változókorban lévő hölgyeknek és súlytöbblettel küzdőknek az Aviva torna segíthet a problémák leküzdésében. Nem csak hölgyek, hanem urak is igénybe vehetik ezt a módszert, így a szervezet öngyógyító folyamata sokkal gyorsabban beindulhat. A helyes légzést és a táplálkozást az Aviva módszer szintén tartalmazza, amelyek egy komplex eszköztárként jelennek meg. A tornagyakorlatok mellett az Aviva módszer oktatója életmód tanácsokkal is ellátja a résztvevőket.

A torna során olyan gyakorlatokat kell elvégezni, amelyek az úgynevezett „Dolgozó Zónában” serkentik a vérkeringést. Ez a zóna a köldökünkig tart egészen a combtőtől kiindulva. Csípőforgatások, medencebillentések, akupresszúrás pontok masszírozásával lehet elérni a legjobb eredményt. A torna a teljes testünket átmozgatja és erősíti az izomzatot is, valamint serkenti a vérkeringést. Vérkeringési zavarban szenvedőknek ezért kifejezetten ajánlott a gyakorlatok elvégzése. Még azokat az izmokat is megmozgatja, amiről talán nem is tudunk. Lapockák közötti izmok, a farizmok, a gátizmok, a medence izmok, az alhasi izmok és még sok más, amiről még csak sejtésünk sincsen.

Check Also

Online játékok barátokkal: így is el lehet tölteni egy esős hétvégét

Az online játékok egyre nagyobb népszerűséget örvendenek. Már a járvány előtt nagy sikerük volt, azonban …