Home / Életmód / Ilyen árakon lehet most fekvő szoláriumot otthonra is beszerezni

Ilyen árakon lehet most fekvő szoláriumot otthonra is beszerezni

A barna bőr napjainkban az egészséggel azonosítható, nem véletlen tehát, hogy egyre többen érdeklődnek a különféle barnító módszerek iránt. A leginkább kézenfekvő megoldásnak még mindig a szolárium bizonyul, amely a teljes testfelületen garantálja a kívánt szín elérését. Szalonok sokasága kínálja szolgáltatásait, és a legtöbb helyen kiemelt figyelmet fordítanak a higiéniára és a csövek megfelelő időnként történő cseréjére. De mi a helyzet, ha saját otthona kényelmében élvezné a nap bármely szakában a barnulás élményét?

 

A szoláriumok akár otthoni használatra is beszerezhetőek, bár kétségtelen, hogy egy tízperces barnulás áránál mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni ezért. Ha kíváncsi arra, hogy most hol mozognak a fekvő szolárium árak, akkor a hollandimpex.hu linkre kattintva megtudhatja. A fekvő szoláriumok az igényeknek megfelelően akár otthoni használatra is elérhetőek. Ha a teljesen új készülékeket nem engedhetnénk meg magunknak, akkor felújított, új csövekkel rendelkező típusok közül is válogathatunk.

 

Az otthoni szépségprogram részeként bármikor befekhetünk egy kis barnulás erejéig, és nem kell időpontot kérnünk, vagy másokhoz igazodva használni a berendezést. A megfelelő méretű ingatlanok esetében gond nélkül elfér a készülék és hűen szolgálja a lakók barnulással szemben támasztott követelményeit. Fontos, hogy kizárólag olyan kínálatban nézelődjünk, amelyben új csövekkel ellátott készülékek érhetőek el, hiszen ez a biztonságos használathoz nélkülözhetetlen.

 

A többféle szín és stílus között mindenki megtalálhatja azt, amelyik design tekintetében is elnyeri a tetszését, hiszen korántsem mindegy, hogy milyen berendezést látunk majd otthonunkban nap mint nap. Egymillió alatt, vagy akár messze azt meghaladva is megtalálhatóak készülékek a kínálatban, így valóban csak saját elvárásaink és pénztárcánk szabhatnak határt annak, hogy az otthoni wellness helyszínén milyen szolárium áll majd rendelkezésre. Az ízlésesen barna bőr soha nem megy ki a divatból, s bár más kultúrákban és korokban a hófehér bőr inkább számított divatosnak, de nálunk még mindig a barna szín az, amire a legtöbben törekednek. Férfiak és nők előszeretettel használják ki a szolárium kínált lehetőségeket. Miért ne tenné ezt saját otthonában?

Check Also

Online játékok barátokkal: így is el lehet tölteni egy esős hétvégét

Az online játékok egyre nagyobb népszerűséget örvendenek. Már a járvány előtt nagy sikerük volt, azonban …