Home / Szolgáltatások / Férfi hajvágás után egy ital? Nem kell mindig rohanni tovább

Férfi hajvágás után egy ital? Nem kell mindig rohanni tovább

Budapesten már olyan férfi fodrászathoz is betérhetsz, ahol egy italra is meghívnak a hajvágás után. A hajvágás során törekednek arra, hogy ez ne csak egy művelet legyen, hanem egy pihentető szeánsz is. Itt mindenki megpihenhet 1 vagy akár 2 órára. Rövid, közepes és hosszú hajvágást is vállalnak, emellett szakáll igazítás, szakáll vágás és még szakáll festés is kérhető. A G-Cutz Barbershopba belépve mintha egy időutazáson vennél részt. A szalonban az 1920-as évekbe csöppenhetsz amikor még a szesztilalom idején üzemeltek a borbélyok. A falakra korhű fegyvereket akasztottak, a kapcsolók és a képkeretek is a múltat idézik. 

A hangulatos szalonba akár online is el lehet intézni a foglalást, hiszen csak a borbélyt kell kiválasztanod és máris láthatóak a szabad időpontok. A szabad időpontra kattintva egy Google naptárbejegyzéssel máris véglegesíthető a foglalás. A választott időpontról egy emlékeztetőt is küldenek, nehogy elfelejtsd a foglalásodat és időben érkezz meg a szalonba. A haj- és szakállvágást a legmagasabb minőségben fogod megkapni, talán ezért is érkezik ide egyre több vendég. A borbélyok egytől egyig profi hozzáállással és tudással rendelkeznek, így a klasszikustól egészen a vakmerő frizurát és szakállkombót képesek elkészíteni. A fodrászok mindegyike elsőosztályú minőségű munkát ad ki a kezei közül, így itt biztosan nem fogsz csalódni. 

A borbélyokat a belvárosban találod meg az Erzsébet körúton. Ha éppen a belvárosban dolgozol, akár ebédszünetben is kiszaladhatsz egy hajvágásra, vagy fazonigazításra. Mivel időpontot foglaltál így nem kell aggódnod, hogy hosszasan kell várakoznod, hiszen azonnal fogadják a vendégeket. A szalon hétfőtől péntekig este 8 óráig várja a vendégeket. A központi elhelyezkedésének és a borbélyok felkészültségének köszönhetően az üres helyek gyorsan betelnek, így érdemes a foglalást gyorsan elindítani. Amennyiben autóval érkezel, úgy a Blaha parkolójában vagy a környező utcákban tudsz megállni. A vendégek a szalonban kényelmesen tölthetik el a hajvágási szeánszot és még itallal is megkínálnak minden betérőt. 

Check Also

Üvegajtó vásárlás: tényleg megéri?

Az üvegajtók még mindig népszerűek. Létjogosultságukból mit sem veszítettek, ez pedig több okra is visszavezethető. …