Home / Gazdaság / Mivel foglalkoznak pontosan a SEO tanácsadók?

Mivel foglalkoznak pontosan a SEO tanácsadók?

Mai, internet uralta világunkban egyre többször felmerül a kérdés, hogy vajon miként lehetne nagyobb sikereket elérni az online jelenéttel. A kezdő webáruház tulajdonosok gyakran elvesznek az árképzés és a beszerzés útvesztőiben, a szolgáltatásokat értékesíteni kívánók pedig sokszor nem helyeznek elegendő hangsúlyt a Google találati listájára. Nem ritka tehát, hogy bár az online jelenlét megvan, de a várt eredmények mégis elmaradnak. Ilyenkor érdemes SEO tanácsadóhoz fordulni.

 Boóc Péter SEO tanácsadó már több mint 10 éve foglalkozik keresőoptimalizálással. Többféle marketing területen kérheted segítségét, és akár a teljes webes jelenléted is lehetséges újragondolni a jelen követelményeinek megfelelően. A Google hirdetésekben rejlő lehetőségek és a keresőoptimalizálás tanácsadás mellett termékárazások és a promóciók is kiemelt jelentőséggel bírnak. Ezeken akár az is múlhat, hogy a már meglévő és a potenciális vásárlók miként hozzák meg döntéseiket, elég felkészült és megbízható cégnek tartják-e majd a Tiéd.

A céges online kommunikácó szerves részét képezi a közösségi média. A kampányok felépítése, tervezése szintén SEO tanácsadó segítségével hozhatja meg a kívánt eredményt. A Facebook, az Instagram és a YouTube felületeken a kreativitás kiemelt jelentőséggel bír. Merj különbözni versenytársaidtól, és adj mást, többet! A komplex marketing stratégia kiépítésében éppen úgy hatékony közreműködést várhatsz, mint a szöveges tartalmak megalkotásakor. A tartalommarketing mellett nem érdemes elmenni, ugyanis a termékleírások, vagy például a blog szövegek szakmai felkészültségedről és céged megbízhatóságáról tanúskodnak.

Készülj fel arra, hogy a SEO tanácsadóval történő közös munka előtt egy részletes kérdőívet kapsz majd, ami céljaid meghatározásában sokat segíthet. A korábbi marketing és SEO tevékenység meghatározza azt, hogy milyen állapotban van jelenleg weboldalad, valamint iránytűként szolgálhat annak érdekében, merre érdemes elindulni szakemberként. A konkrét adatok ismerete szintén nélkülözhetetlen, ugyanis a SEO tanácsadás ezek tükrében indulhat el. Legyen szó linképítésről, szövegírásról, az online PR részleteiről, vagy a konkrét tecnikai SEO-ról, a megfelelő szakemberrel előrébb kerülhetsz mind a Google találati listáján, mind a vásárlók által előnyben részesített weboldalak között.

Check Also

3 kérdés, amit érdemes feltenni a marketing tanácsadódnak

A webes jelenlét ma már nem csupán a saját weboldalról szól. Az online megjelenés ennél …