Home / Szolgáltatások / Internet szolgáltatás hűségnyilatkozat nélkül is elérhető

Internet szolgáltatás hűségnyilatkozat nélkül is elérhető

Számtalan cég kínálja az internet szolgáltatás lehetőségét ma Magyarországon. Általában 12 agy 24 hónap hűségnyilatkozattal, de persze anélkül is igénybe vehetők a szolgáltatások. Legolcsóbban a 24 hónapos hűségnyilatkozatot aláírók tudják igénybe venni a különféle szolgáltatásokat. Ennél kicsivel drágább a 12 hónapos hűség mellett szolgáltatás igénybevétel és a hűségnyilatkozat nélküli megoldások még drágábbak.

Azok, akik nem kedvelik az internet szolgáltatások közül a hűségnyilatkozatos megoldásokat ma már több helyen is elérhetik a kívánt szolgáltatást. Ehhez nem kell mást tenni, mint az interneten megnézni a különféle szolgáltatók ajánlatait. Sok esetben akciókat is hirdetnek, amelyet érdemes mindig nyomon követni. Nagyon fontos az is, hogy olyan szolgáltató mellett tegyük le a voksunkat, aki rendelkezik referenciával, de legalábbis az ismeretségi körünkben vannak, akik már használják a szolgáltatást.

Magyarországon többféle internet technológia is létezik. A DSL szolgáltatás talán a legelterjedtebb hazánkban, hiszen szélessávú internet hozzáférést biztosít. Ennél a szolgáltatásnál nem feltétel más szolgáltatás igénybevétele, hiszen a hagyományos rézdrótos telefonhálózat segítségével üzemel. A kábeltelevíziós hálózatoknál a kábelnet érhető el, de itt feltétel, hogy a televíziós szolgáltatást is igénybe vegyük. Itt korlátlan internetezést kínálnak a szolgáltatók. Az optikai hálózatok a ma legkorszerűbbek, hiszen itt már üvegszálas kábeleket használnak az adattovábbításhoz. Ez a szolgáltatás sokkal gyorsabb társainál köszönve a fénysebességnek. A WiFi egy vezetékek nélküli kommunikációt tesz lehetővé, így egyszerre akár több eszközzel is fel lehet csatlakozni a világhálóra.

Bármelyik megoldást is választjuk, figyeljük mindig az aktuális akciókat, hiszen soha nem lehet tudni, hogy akár hűségnyilatkozat nélkül is sikerül elcsípnünk egy jó szolgáltatást. Mivel egyre több cég foglalkozik az internet eléréssel, így a verseny is egyre erősödik. Nekünk vásárlóknak pontosan ezt kell kihasználnunk, hiszen ezzel egyidőben az akciók is egyre sűrűsödnek. Elképzelhető, hogy hűségidőt kötnek ki a cégek, de talán átgondolva azt a 12 hónapot és a hozzá tartozó árat, talán még egy év be is vállalható. Így pénzt spórolunk meg és egy tökéletes szolgáltatást nyerünk.

Check Also

Közös Utazás Közös Ambíció – A KUKA Hungária Kft. díjnyertes, perszónaszegmentált munkáltatói márka stratégiája

A 2023-as őszi Brandfizz Employer Brand Akadémia vendégelőadói Czétényi Róbert, a KUKA Hungária Kft. HR …