web hit counter
Vállalkozói negyed kezdőlap

Szavazás

Twitter

Legfrissebb


Vállalkozói Világ

Címkék: agár, kamara, kkv,

2012.11.23 15:31:00 - MTI

Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Nemzeti Agrárkamara - Lejár a regisztrációs határidő

Már csak néhány napjuk maradt az új Nemzeti Agrárkamara leendő tagjainak arra, hogy eleget tegyenek az agrárkamarai törvényben rögzített regisztrációs kötelezettségüknek, a regisztrációs határidő ugyanis a hónap végén lejár - közölte az agrárkamara pénteken az MTI-vel.

Felhívta a figyelmet, hogy akit november 30-ig nem regisztrálnak, nem vehetnek részt a jövő februárban esedékes kamarai választásokon. Eddig közel 200 ezren jelentkeztek be a köztestületbe.

A közlemény emlékeztet arra, hogy a nyáron elfogadott agrárkamarai törvény kötelező tagságot ír elő a magyar agrártermelői, élelmiszeripari és agráripari szektor valamennyi szereplője számára az új, egységes agrár köztestületben. A tagságra kötelezetteknek pedig november 30-ig kell bejelentkezniük a nyilvántartásba, és megfizetni az egyszeri 5000 forintos hozzájárulást.

Ennek a két feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy felkerüljenek a választói névjegyzékre, és aktívan részt vállalhassanak az új agrárkamara megválasztásában. A határidőt elmulasztók - azaz a tagságra kötelezettek - nem mentesülnek a regisztrációs kötelezettség és a hozzájárulás befizetése alól, viszont elesnek a részvétel lehetőségétől a kamarai választásokon.

A regisztráció a Magyar Agrárkamara honlapján (www.agrarkamara.hu) működő online felületen történik. A technikai segítségre szorulók ingyenesen igénybe vehetik ezt a szolgáltatást, a Magyar Agrárkamara mintegy 200 vidéki tanácsadói irodájában, illetve az országos falugazdász hálózatnál is. A kamara külön telefonos és e-mailes ügyfélszolgálattal is segíti a regisztrációt (80/911-078 - ingyenesen hívható szám, illetve a regisztracio@agrarkamara.hu).

Mondja el a véleményét Ön is!

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kérdezze szakértőinket!

Dr. Egerszegi TamásDr. Egerszegi Tamás

Egerszegi Ügyvédi Iroda
ügyvéd, vezető

Lukász Helga, Szombati OrsolyaLukász Helga, Szombati Orsolya

Profonte Management Akadémia
értékesítés, ügyfélkezelés

Balogh-Celebrini TivadarBalogh-Celebrini Tivadar

emtrek Kft.
cégfejlesztési konzulens, coach

Török AntalTörök Antal

iparjogvédelmi igazságügyi szakértő, mediator

Dr. Badacsonyi TamásDr. Badacsonyi Tamás

pályázati szakértő, NLC Tanácsadói Csoport Kft., ügyvezető


Keresés

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Hírlevél

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

Tudta-e Ön?

hogy az Ecostat kis- és középvállalati konjunktúra-indexe tavaly szeptemberben 48,8 százalék, a mélypontot jelentő májusi szintnél 9 százalékkal magasabb volt. A hazai vállalkozások üzleti várakozásainak tendenciája a múlt év közepéig meredeken emelkedett, majd az augusztusi irányváltoztatást követően mérséklődött?
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...

Címketár

vállalkozó (322), kkv (316), agrár (269), magyar (255), fejlesztés (208), adó (205), támogatás (196), pályázat (191), pénz (183), APEH (179)

CÍMKETÁR »