web hit counter
Vállalkozói negyed kezdőlap

Szavazás

Twitter

Legfrissebb


Finanszírozás

Címkék: finanszírozás, kkv, konferencia

2010.04.21 15:55:00 - Munkatársunktól

Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Alternatív finanszírozási lehetőségek kkv-knak

Milyen vállalkozás- és projektfinanszírozási lehetőségek léteznek a banki hitelek mellett? Kihez fordulhat egy források után kutató kkv? Az alternatív finanszírozási lehetőségeket kereső kkv-k május 18-án első kézből kaphatnak válaszokat, praktikus tanácsokat az M27 Absolvo Bankon innen, bankon túl címmel rendezett konferenciáján.

Milyen intézményesített források állnak rendelkezésre az egységesülő európai piacon? Kik lehetnek stratégiai partnerek egy tőkebevonási folyamat során? Egy befektetőkre váró kkv számára ezek kulcskérdések.

AFP
Alternatív finanszírozási lehetőségek a fejlődő iparágak kisvállalkozóinak

A hazai vállalkozások a gazdasági válság lecsengése után fejlesztési terveik megvalósításához egy megváltozott finanszírozási környezetben kénytelenek pénzügyi megoldást keresni. A banki hitelnyújtás feltételei egyre szigorodnak, a klasszikus hitelek visszafizetési feltételei kedvezőtlen irányba változnak, a vállalkozások számára kínált pénzügyi konstrukciók pedig szinte elérhetetlenné válnak az új lendületre váró kkv-k számára.

Ebben a piaci környezetben, az olyan innovatív és rendkívül gyorsan fejlődő iparágak kerülnek a legnehezebb helyzetbe, mint a megújuló energiák, a környezetvédelem, a telekommunikáció vagy éppen az IT-szektor. A M27 Absolvo konferenciája elsősorban ezen iparágak szereplőinek kíván hasznos válaszokat adni, a leggyakrabban felmerülő kérdéseikre. A konferencia előadói a gyakorlatban alkalmazható, kipróbált válaszokkal várják a résztvevőket, akik betekintést nyernek négy megvalósult projektbe is.

Mondja el a véleményét Ön is!

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kérdezze szakértőinket!

Dr. Egerszegi TamásDr. Egerszegi Tamás

Egerszegi Ügyvédi Iroda
ügyvéd, vezető

Lukász Helga, Szombati OrsolyaLukász Helga, Szombati Orsolya

Profonte Management Akadémia
értékesítés, ügyfélkezelés

Balogh-Celebrini TivadarBalogh-Celebrini Tivadar

emtrek Kft.
cégfejlesztési konzulens, coach

Török AntalTörök Antal

iparjogvédelmi igazságügyi szakértő, mediator

Dr. Badacsonyi TamásDr. Badacsonyi Tamás

pályázati szakértő, NLC Tanácsadói Csoport Kft., ügyvezető


Keresés

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Hírlevél

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

Tudta-e Ön?

hogy a jövő év elejétől 4 százalékos egészségügyi hozzájárulást kell fizetnie annak a személynek, akinek a bejelentett bérjövedelme nem éri el a minimálbér négyszeresét és van egyéb jövedelme is?
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...

Címketár

vállalkozó (322), kkv (316), agrár (269), magyar (255), fejlesztés (208), adó (205), támogatás (196), pályázat (191), pénz (183), APEH (179)

CÍMKETÁR »