web hit counter
Vállalkozói negyed kezdőlap

Szavazás

Twitter

Legfrissebb


Vállalkozói Világ

Címkék: agrár, támogatás, bírság

2010.03.08 10:21:00 - Sonline.hu

Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Félmilliós bírságot kaphatnak a gazdák

Félmillió forintra is bírságolhatják az adatszolgáltatást elmulasztó gazdákat - figyelmeztetnek a szakemberek. Somogyban több mint ezerkétszázan vannak a hivatali listán.

Akik múlt év végéig az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból vagy a Halászati Operatív Program keretében igényeltek támogatást és jogerős határozattal rendelkeznek, legkésőbb március 16-ig tehetnek eleget úgynevezett monitoring adatszolgáltatási kötelezettségüknek - írja a Sonline.hu.

AFP
A támogatottak március tizenhatodikáig teljesíthetik kötelezettségüket

Eddig rendkívül kevesen teljesítették a követelményeket, annak ellenére, hogy a kötelezetteket írásban, sőt, sok esetben személyesen is felszólították az agrárhivatalok. Varga Gábor, a somogyi agrár szakigazgatási hivatal főigazgatója elmondta: az adatszolgáltatás elmulasztásáért vagy hibás teljesítésért büntetés jár, ami az ötszázezer forintot is elérheti.

A támogatottak között önkormányzatok, civil szervezetek is akadnak, zömében azonban gazdálkodók jutottak forráshoz. Varga Gábor hangsúlyozta: a kötelezettséget a lehető leggyorsabban érdemes teljesíteni. Az adatszolgáltatással kapcsolatos feladatokban - igény szerint - agrárkamarai tanácsadók és falugazdászok is segítenek.

Mondja el a véleményét Ön is!

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kérdezze szakértőinket!

Dr. Egerszegi TamásDr. Egerszegi Tamás

Egerszegi Ügyvédi Iroda
ügyvéd, vezető

Lukász Helga, Szombati OrsolyaLukász Helga, Szombati Orsolya

Profonte Management Akadémia
értékesítés, ügyfélkezelés

Balogh-Celebrini TivadarBalogh-Celebrini Tivadar

emtrek Kft.
cégfejlesztési konzulens, coach

Török AntalTörök Antal

iparjogvédelmi igazságügyi szakértő, mediator

Dr. Badacsonyi TamásDr. Badacsonyi Tamás

pályázati szakértő, NLC Tanácsadói Csoport Kft., ügyvezető


Keresés

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Hírlevél

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

Tudta-e Ön?

hogy a tervek szerint két éven belül minden hazai régiónak saját fejlesztési stratégiával kell rendelkeznie, ugyanis ez a feltétele annak, hogy a 2007-től Magyarországra érkező, mintegy 12-15 000 milliárd forint európai uniós forrás jelentős része fölött a régiók helyben dönthessenek?
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...

Címketár

vállalkozó (322), kkv (316), agrár (269), magyar (255), fejlesztés (208), adó (205), támogatás (196), pályázat (191), pénz (183), APEH (179)

CÍMKETÁR »